Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-23-2012, 11:32 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 6
Tank monitor and pump

Hi.

I picked up a 2012 Stealth FS2410 and on my first trip, I had an issue with the water and tank indicators. Water read empty the whole time water pump got sputtery after 3 days. Any ideas how to fix?

Thanks,
Matt

Also
__________________

__________________
MattR77 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 01:26 AM   #2
Site Team
 
Terier's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 9,616
Were you camping without hook ups? If so, my guess would be that the fresh water tank may not had been completely filled. Sometimes there's air in the tank which can give a false "full" reading.

Please wait for experienced members to chime in.
__________________

__________________
Great choice for "Living within my means" and camping for one...

2011 Salem Cruise Lite 20RBXL & 2011 Toyota Tundra Dbl Cab
Camping History: 45 Trips / 133 Nights / 3736 Miles
FRF Social Group: Campers of the West
Terier is online now   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 01:30 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 6
It was showing completely empty since the moment I filled it. I stood Jose-in-hand for 15 minutes while it poured in until it came out of the vent hole. When the trip was done and I went to dump, the water flowed out for a good 2 minutes.

I'm as confused as can be. I appreciate the reply though! Thank you very much...

Matt
__________________
MattR77 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 01:31 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 6
Ah GEEZ...autocorrect strikes again. I stood HOSE in hand...lol, oh man that looks bad.
__________________
MattR77 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 11:12 AM   #5
Moderator Emeritus
 
Dave_Monica's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 4,329
Sounds like a problem with the sensor wiring either at the level read-out or on the tank itself.

Did you have readings for the gray and black tanks?

Dave
__________________


Nights camped in 2013 - 55, 2014 - 105, 2015 - 63
Dave_Monica is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 02:31 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 6
Gray and black tank seem to be operating normally. I guess I should start with a multimeter on the individual wire level at the tank.

Thanks for the input!
Matt
__________________

__________________
MattR77 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:28 AM.