Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-17-2015, 06:37 PM   #21
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 101
It was primed fri and pump wrked as it should, we got up sat morning and turned shower on and nothing, however everything wrked Friday like it should.
__________________

Arkguy29 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2015, 06:50 PM   #22
Senior Member
 
Witch Doctor's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Clarksville Va.
Posts: 8,461
Quote:
Originally Posted by Arkguy29 View Post
It was primed fri and pump wrked as it should, we got up sat morning and turned shower on and nothing, however everything wrked Friday like it should.
Maybe your intake hose to the pump is higher then you think, fill it up and see what happens?....
__________________

__________________
Coachmen M/H
Concord
2018 / 300 DSC

Witch Doctor is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2015, 05:37 PM   #23
Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 36
My pump did the same thing first time using it. The cap for the filter was loose causing the pump to suck air into it. No problems after tightening the filter cap
__________________
2013 Cherokee grey wolf 25rr
06 F 250 5.4L gas
03 Honda vtx 1800c
R1campr is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2015, 10:46 AM   #24
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 101
Is the hose from pump to holding tank just place in there or is there a fitting, it pumps good from antifreeze location but still not from tank. Thank goodness for cwl.
Arkguy29 is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2015, 11:38 AM   #25
Senior Member
 
Witch Doctor's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Clarksville Va.
Posts: 8,461
Quote:
Originally Posted by Arkguy29 View Post
Is the hose from pump to holding tank just place in there or is there a fitting, it pumps good from antifreeze location but still not from tank. Thank goodness for cwl.
You should have shut off in your FW line, you need to cut that off so the anti freeze will pump. Did you open that back-up and shut off the antifreeze valves. They are all in line. That is way it is on mine but I didn't read or missed what trailer you have...
__________________
Coachmen M/H
Concord
2018 / 300 DSC

Witch Doctor is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2015, 02:35 PM   #26
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 101
Yes I shut it off from antifreeze but not pumping good from holding tank. So I think something from holding tank to pump that's blocking it
Arkguy29 is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2015, 02:45 PM   #27
Senior Member
 
Oaklevel's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Virginia
Posts: 3,940
Sorry for the question but filling the water heater & using the water you do still have water in the fresh tank. You filled it before you left home??

__________________

2005 Dodge 3500 Cummins
2017 Wildwood Lodge 4092 BFL
1966 Mustang GT
1986 Mustang SVO
Sadie & Lillie Spoiled Rotten Boxers
Oaklevel is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2015, 11:06 PM   #28
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 101
Yes I filled it full b4 we left. I like our water a lot better than where we camps water
__________________

Arkguy29 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
pump, water, water pump

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:49 AM.