Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2010, 07:10 PM   #1
Canadian Camper
gygagnon's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: St Eustache, Qc, Canada
Posts: 30
Flagstaff 228 - 1998

I'm having a similar issue as this thread.

I don't have any 12V, anywhere. set up on Thursday and did not have 12v (no interior lights, heat or fridge) Fridge on 110V OK. Everything worked correctly 2 weeks ago.

The problem seems to be the regulator as the fuses all checked out OK, but there is no 12V coming out of it.

Does anyone know the model and make of this regulator?
It has a brown plastic covers that hinges downwards revealing 2 110v breakers on the left and 3 automotive type blade fuses on the right I can remember that but forgot to make note of the model and make . I'd like to look into getting a manual.

Is it serviceable? or do I need to replace the whole unit?
gygagnon is offline   Reply With Quote

flagstaff, tent camper

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:33 AM.