Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-07-2012, 07:47 PM   #1
Junior Member
 
benjamin2099's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
New issue with premier 2516g

Having some issues with my Rockwood Premier 2516G that I bought in July.

Last time I went camping 3 weeks ago, no issues. Then last night I went to turn on my fridge and the trailer had no power. So I plugged it into my car and got some power so I plugged it into my house overnight and disconnected from the car. This afternoon I went back out and there was no power. Now my family and I are camping. We are plugged into the campground outlet and have power to the inside lights but the outlets, A/C, and fridge ate not getting power.

I checked all my fuzes and they are good. What is going on with my camper?

Thx

Ben
__________________

__________________
benjamin2099 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2012, 08:30 PM   #2
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
You say you checked the fuses but did you check the breakers ?
__________________

__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2012, 09:27 PM   #3
Senior Member
 
ittle dew's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 112
Check the GFI outlet near the galley. If it tripped, press in the reset button, tripping it will usually kill the outlets and who knows what else.
__________________
ittle dew is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2012, 09:47 PM   #4
Junior Member
 
benjamin2099's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
I think it's my power cord.

They run about $50 right?
__________________
benjamin2099 is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2012, 04:10 PM   #5
Junior Member
 
benjamin2099's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
Sure enough. The cord was dead. Had to get a new one. Thx for the help though. I did have to reset the GFI so that was most helpful.

Ben
__________________
benjamin2099 is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2012, 04:43 PM   #6
CampingQueen
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 199
Also, if you ever have the opposite problem, where you are getting no 12V power unless you are plugged into shore power...there's an in-line fuse just behind the battery in the wire that comes from the battery and into the camper. Looks like a little red rubber box that's in the line. Pop the top off and you'll find a fuse in there. It it pops the only thing you can run off the battery is the power lift - you'll get no 12 V stuff working in the camper.

Ask me how I know this....
__________________

__________________
2012 Flagstaff V-lite 30 WTBS
2011 Ford Expedition
4 kids and a hubby & never enough time to camp!
2011: 17 nights 2012: 26 nights 2013: 46 2014: 20 2015: 16
arlee453 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:35 AM.