Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-27-2012, 02:22 PM   #291
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Calgary
Posts: 67
SabreSam:
My dealer tells me that our new 32BHOK-6 is supposed to be built either this week or next.
Is there any way of getting a few photos of it during the manufacturing process? I know wakeboard boat builders do this all the time for their customers. Does Sabre do this?
__________________

__________________
NeilM108 is offline  
Old 04-27-2012, 04:59 PM   #292
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Lynchburg, VA
Posts: 179
Thanks SabreSam

Quote:
Originally Posted by SabreSam View Post
Dear Customer,
The factory can not sell parts directly to you. Any Sabre dealer can order the part.
I didn't really want to clutter up the thread with another post, but I wanted to thank you SabreSam - not just for my answer but for all the help and information you provide.
__________________

__________________
2011 Sabre Silhouette 260BHS
2006 F-250 6.OL
tinkerreknit is offline  
Old 04-27-2012, 07:37 PM   #293
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Midland, MI
Posts: 626
I've seen a couple of requests for photo's of rigs being built, mine included. What they need to do is install a "Sabre Web Cam" with a VIN scroll at the bottom.
__________________
Cathy & Jeff
Midland, Michigan
2013 Sabre 32RCTS / 2012 Ram2500 Hemi
SimchaSabre is offline  
Old 04-28-2012, 10:30 AM   #294
Here to Help
 
Join Date: May 2008
Posts: 437
Quote:
Originally Posted by NeilM108
SabreSam:
My dealer tells me that our new 32BHOK-6 is supposed to be built either this week or next.
Is there any way of getting a few photos of it during the manufacturing process? I know wakeboard boat builders do this all the time for their customers. Does Sabre do this?
Dear Customer
I can't say that I've ever done that for a customer. Have your dealer contact their account Manager and he can help.
__________________
SabreSam is offline  
Old 05-08-2012, 10:06 PM   #295
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
We purchased a brand new 2013 Sabre 32QBTS and love it. We have a problem. We cannot get the cable to work. We are at our second rv park with cable hookups and we cannot get cable inside. We hookup to the cable input on the back of the trailer, we have antenna booster off and nothing. Any ideas?
__________________
wechoosethislife is offline  
Old 05-08-2012, 10:16 PM   #296
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
tv set on appropriate aux setting ? Did you try the "sat" coax hookup ? And then hook up to "sat/aux" inside coax ?
__________________
TURBS is offline  
Old 05-08-2012, 10:20 PM   #297
Junior Member
 
radurecka's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
In the televisions settings, make sure it is set to cable and not antenna.
__________________
radurecka is offline  
Old 05-08-2012, 10:22 PM   #298
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Quote:
Originally Posted by radurecka View Post
In the televisions settings, make sure it is set to cable and not antenna.
what radurecka said !

which is what I meant .
__________________
TURBS is offline  
Old 05-09-2012, 05:23 AM   #299
Senior Member
 
ret2006's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nashville, TN
Posts: 364
Quote:
Originally Posted by wechoosethislife View Post
We purchased a brand new 2013 Sabre 32QBTS and love it. We have a problem. We cannot get the cable to work. We are at our second rv park with cable hookups and we cannot get cable inside. We hookup to the cable input on the back of the trailer, we have antenna booster off and nothing. Any ideas?
I had the same problem with my 2012 31 RETS-6. Cable worked fine using the Satellite connection (it has NO splitters, just a direct cable). There should be a splitter behind the amplifier receptacle which splits the cable signal going into the amplifier and out to the bedroom & basement. Check all the connections, make sure they are tight. I replaced the splitter with another one and it solved my problem. Probably has a couple of splitters on the cable line, hopefully they are where you can get to them and check them. Will look like this.

__________________
2014 Cedar Creek 34 RLSA-7
2015 Chevy Silverado 3500HD LTZ SRW

ret2006 is offline  
Old 05-12-2012, 11:55 PM   #300
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 36
Hi Sabre Sam,

I've got a 2012 FQDS320 and we love it very much. Just took it out of spring storage, everything appears ok, except for the weather stripping around the main slideout. It seems to come unseated from the track stripping (don't know what it's actually called). See image here:

,

It did it in the fall a couple of times too, so I just popped the weather stripping back in the track with a flat head screwdriver. But it's come back out again.

Any advice on how to correct this issue? Glue perhaps, or maybe a different type of weather stripping.

Thank you very much!
James
__________________

__________________
Jambr403 is offline  
Closed Thread

Tags
led pad

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:01 AM.