Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-05-2015, 08:25 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 18
inverter

I have a new 320 with the wf 5100 inverter. The problem I have is the inverter shut itself off while going down the road after a period of time.The only way I cane get it to come pack on is unplug it and recycle the on/off switch. I ran the inverter the other day for 3 hours while not hooked up to the truck and it worked fine. It also works ok when on shore power. Also the green and yellow light on the inverter are also working properly. Any ideas?
__________________

__________________
52413 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2015, 11:36 AM   #2
Junior Member
 
Kidtexas's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 27
i have a little different but i did notice mine did shut off the other day as well but we were parked at a site. i noticed when on shore power if I plug in the inverter it would trip the gfi on my garage outlet. i think the inverter is bad but dealer is not sure. I told them then why have it if you have to leave the inverter on all the time it should only be needed when driving not hooked to shore power. they have it today to look at it but just wanted you to know mine to did shut off once and I had to reset it as well. good luck
__________________
2006 Ford F250 4x4 Amarillo Edition, 6.0 Turbo
2015 Columbus 320 RS
Kidtexas is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
inverter

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:59 AM.