Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-16-2017, 07:42 PM   #1
semi-senior member
 
denandra2's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: SE Mo.
Posts: 113
LCI Auto Level

2014 320Rs with 4 pt auto level. Have not used since mid Apr and at that time everything worked. Today I cant get it to work in manual mode, it will only operate in auto level. when I tried to drop front jacks it said jacks already down.Only way i got it to work was use jumper wire from battery to front motors. Any thoughts or suggestion from anyone.
Thanks
__________________

__________________
Dennis & RuthAnn
Tippy too!
Columbus (2014)320RS
2014 Ram 3500 DRW 6.7HO
Aisin 6speed Auto
SE Mo
denandra2 is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2017, 09:20 AM   #2
Senior Member
 
SeaDog's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Idaho
Posts: 5,864
This is just a guess on my part but I would look for a struck microswitch on the front leg position senior.
__________________
Retired Navy
Jake my sidekick (yellow Lab)
2017 RAM 2500 CC 4X4 Cummins Diesel
2016 Flagstaff 26 FKWS
AF&AM & El Korah Shrine of Idaho
SeaDog is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:24 AM.