Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2013, 12:22 AM   #21
Member
 
hep100's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 32
I figure it was missing since the sticker is there saying one should be there and there is a notch for the rod. I hope it is just a easy fix and a handle will just screw in.
__________________

__________________
hep100 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2013, 12:29 AM   #22
Member
 
hep100's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 32
also i guess since this thread is titled dumb question here is one.

When i turn on my furnace the fan in the A/C unit turns on.... i think this is a wiring issue in my mind so i just flipped off the breaker for the A/C unit off... i wasnt sure if it was because you have to cycle through COOL before HEAT and the fan has a timed cycle and will turn off after... i didnt give it time to try it out just an idea i thought of.
__________________

__________________
hep100 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2013, 08:32 AM   #23
Fulltime family RVer
 
ependydad's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 14,760
Hep100- I don't remember the exact steps, but you have to set the fan to auto or something. This gets asked about 2 times per week on the forum. See if you can search up one of those threads (I would for you, but am on my phone).

I just wish I knew what the Sabre or Dometic factory or dealer were doing when they set these. It's so common and unwanted!
__________________
2012 Ram 3500 DRW/crew cab/long bed/4x4/4.10 gears pulling an early 2013 Sabre 36QBOK
Checkout my site for RVing tips, tricks, and info | My family and I have fulltimed since June 2015
ependydad is online now   Reply With Quote
Old 05-24-2013, 08:33 AM   #24
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Quote:
Originally Posted by hep100 View Post
also i guess since this thread is titled dumb question here is one.

When i turn on my furnace the fan in the A/C unit turns on.... i think this is a wiring issue in my mind so i just flipped off the breaker for the A/C unit off... i wasnt sure if it was because you have to cycle through COOL before HEAT and the fan has a timed cycle and will turn off after... i didnt give it time to try it out just an idea i thought of.
Set fan switch to auto NOT on .
Then all will be well.


Turbs
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2013, 10:53 AM   #25
Fulltime family RVer
 
ependydad's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 14,760
Quote:
Originally Posted by hep100 View Post
I figure it was missing since the sticker is there saying one should be there and there is a notch for the rod. I hope it is just a easy fix and a handle will just screw in.
Any luck figuring out what happened here?
__________________
2012 Ram 3500 DRW/crew cab/long bed/4x4/4.10 gears pulling an early 2013 Sabre 36QBOK
Checkout my site for RVing tips, tricks, and info | My family and I have fulltimed since June 2015
ependydad is online now   Reply With Quote
Old 07-29-2013, 03:39 PM   #26
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
Did you find out if the handle was missing. Every time I take off the rear cap I get flooded with blue water (Black). I was thinking the same thing that a handle was missing. I hope it is, but I only have one sticker in the back that says grey #3.
__________________

__________________
chaines is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:52 PM.