RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-14-2016, 09:59 PM   #1
Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 75
Concertone

OurConcertone Zx600 appears to be playing but no sound from the speakers. Have tried everything including resetting. It will not reset holding down the function as the Manuel suggests. Anyone know how I can reset it?
Sherol is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 02:44 PM   #2
Member
 
spaach's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 85
Pull the main power plug off of the back of it for a few minutes. If this does not work it will also give you the chance to see if it is putting voltage out on the speaker leads. If not it may go in the pile of concertone amp failures.
spaach is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2016, 08:46 AM   #3
Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 75
Thank you. I'll try that. Was trying to avoid removing it but looks like I have no choice.
Sherol is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2016, 12:27 PM   #4
Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 75
Took it out and couldn't get the power cord off. The screws have been stripped. Will take it to Car Toys and see if they can come up with a replacement.
Sherol is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
concertone

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 06:33 AM.