Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-23-2017, 06:31 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 10
New Salem Cruise lite Dometic A/C

Our first trip out and the A/C is pumping away really cold. The problem is the "Auto" setting isn't always working properly. Sometimes it will shut off at desired temp & then come back on as it should. Other times it shuts off but never comes back on when it warms up. Just keeps getting hotter inside the TT. The "low" and "high" work fine but I hate to run the A/C non-stop. Any advice? (of course it was really warm in AZ for spring training but we had fun)
Tammyjenks is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2017, 06:50 PM   #2
Left Coast
 
Join Date: Dec 2014
Location: vancouver,washington
Posts: 15,649
Send a message via Yahoo to bob caldwell
Mine runs full time in Arizona sun.....
bob caldwell is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dometic, lite, salem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 12:41 AM.