Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2019, 11:08 PM   #1
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7,475
Blank page redirect

Every time I try my IE11 link to the Forest River Forums page I get redirected to a blank page.
http://www.forestriverforums.com/forums/f16/
I'm logged in already

Here is the redirect link I get.
https://www.forestriverforums.com/fo...ile.php?do=dst



Started about a week ago for me.
__________________

Iggy is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 08:16 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Location: KY
Posts: 16
FishRich

I'm also having the same problem so we are in the same boat. I thought maybe I had a problem on my end but it must be the forums.I also wasn't sure how to go about it reporting it or getting it fixed. Thanks for posting and hopefully it will get fixed soon.
__________________

FishRich is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 08:20 AM   #3
Site Team
 
wmtire's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northeast Louisiana
Posts: 23,361
Yep, I'm getting something similar. Will sent it up to tech support.
__________________
2011 Flagstaff 831 RLBSS


I've reported my DNA missing just in case it's found somewhere bad.
wmtire is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 09:00 AM   #4
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7,475
Update
After I click on my link about 3 times it finally goes to that page.
Thanks for letting us know its not our problem.
Iggy is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 10:53 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Mountain Falls, VA
Posts: 151
Quote:
Originally Posted by Iggy View Post
Every time I try my IE11 link to the Forest River Forums page I get redirected to a blank page.
Georgetown - Forest River Forums
I'm logged in already

Here is the redirect link I get.
https://www.forestriverforums.com/fo...ile.php?do=dst



Started about a week ago for me.
This is the same thing I was describing in the "page not secure" thread
__________________
Mark & Heather
Mountain Falls, VA

2019 Salem FSX 179DBK
firemedicmark is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 01:44 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 2,232
Having same issue also when i do get on page is dead slow . something must be wrong with the server .
MR.M is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 06:31 PM   #7
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pacific NW
Posts: 3,242
Please try clicking the logout link near the top right of the page and then logging in again and see if that helps.

If not you might try clearing your cache and cookies and again trying again.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 06:55 PM   #8
Berkshire 390QS
 
NO3putt's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Colorado
Posts: 1,439
I have been having the same problem using Google. I have tried logging out, and clearing cache and cookies, no help. I can log in using Firefox sometimes.
__________________
2011: 54 days, 2012: 218 days, 2013: 175 days, 2014: 196 days
2015: 188 days, 2016: 72 days, 2017: 185 days: 2018 182 days
2019: 156 days (2009 Berkshire, 390QS, and toad)
NO3putt is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 07:18 PM   #9
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 2,232
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
Please try clicking the logout link near the top right of the page and then logging in again and see if that helps.

If not you might try clearing your cache and cookies and again trying again.
Thanks . I've done all that and still page comes up and then goes blank . took 4 times just to post this .log on then redirect to this thread then blank page . not having issues else where .
MR.M is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 08:05 PM   #10
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7,475
Its funny how the Admins always try and say its our problems on our end.
I think it has to do with the popup ads
Iggy is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 08:31 PM   #11
SPRING IS COMING!!!
 
BriaBeck's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Southern Illissouri
Posts: 647
I've been getting several 404 Page not found messages today. Hit refresh and it comes right up.



I think the server is choking on something.
__________________
Brian & Becky
__________________________________

2018 Avenger ATI 27RBS, pushing a 2002 Chevy Silverado 2500HD Duramax w/ Allison 1000


BriaBeck is online now   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 08:38 PM   #12
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7,475
Quote:
Originally Posted by BriaBeck View Post
I've been getting several 404 Page not found messages today. Hit refresh and it comes right up.

I think the server is choking on something.
I hit the link once, twice and the 3rd time it stay on the page.
I still think it has something to do with the advertisement banner and cookies
Iggy is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 08:46 PM   #13
Senior Member
 
toslow's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 418
same thing for me. i guess the problem didn't get taken care of yet
__________________
haven a blast
toslow is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 09:04 PM   #14
Berkshire 390QS
 
NO3putt's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Colorado
Posts: 1,439
Unhappy

The only way I can get it to work is: as it is loading I try and hit any recent post. If I am too slow I get the white page after opening any post the site behaves normally. It doesn't seem to matter how many times I hit the icon if I don't get a post to open then the white page appears. Why too much trouble!
__________________
2011: 54 days, 2012: 218 days, 2013: 175 days, 2014: 196 days
2015: 188 days, 2016: 72 days, 2017: 185 days: 2018 182 days
2019: 156 days (2009 Berkshire, 390QS, and toad)
NO3putt is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2019, 08:00 AM   #15
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Location: KY
Posts: 16
Smile FishRich

Wow I am now able to get on here with no problems. Didn't do a thing different. It all just started working. Must have been tired from all the traffic.
FishRich is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2019, 08:14 AM   #16
Site Team
 
wmtire's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northeast Louisiana
Posts: 23,361
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
Please try clicking the logout link near the top right of the page and then logging in again and see if that helps.

If not you might try clearing your cache and cookies and again trying again.
Quote:
Originally Posted by Iggy View Post
Its funny how the Admins always try and say its our problems on our end.
Iggy, that's not what Janet is saying or is ever stating when suggesting clearing caches/cookies. If a possibly corrupt "cookie" gets sent to your computer thru FRF....then even if FRF fixes the computer code stuff that sent the corrupt cookie, it's still going to be on your computer until you take the steps she outlined. This link may help explain what cookies are.

What are Cookies - Computer Cookies - What is a Cookie
__________________
2011 Flagstaff 831 RLBSS


I've reported my DNA missing just in case it's found somewhere bad.
wmtire is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2019, 08:19 AM   #17
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 2,232
Seems to be working good today
MR.M is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2019, 09:55 AM   #18
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pacific NW
Posts: 3,242
Quote:
Originally Posted by FishRich View Post
Wow I am now able to get on here with no problems. Didn't do a thing different. It all just started working. Must have been tired from all the traffic.

We made some changes last night after the slew of reports. The script that autodetects daylight savings time was causing some trouble.
__________________

Janet H is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 06:50 AM.


×