Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×


Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-16-2016, 08:45 PM   #1
Senior Member
 
Sagecoachdriver's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Southern California
Posts: 2,063
Can't move about forum past password.

I can't seem to get past entering myscreen name and password. Every time I try to move to PM's, forums or my subscriptions it wants my screen name and password again and again.????
__________________
2004 Winnebago Minnie 22e(went to a nice family Oct 3, 2015)
2016 Forester 2701DS (Aug 31, 2015)
2017 Camping 12 trips 38 nights
2018 Camping 10 trips 38 nights
2019 Camping 6 trips 19 nights
2020 Camping 0 trips Cancellations 6
Sagecoachdriver is offline  
Old 01-16-2016, 08:51 PM   #2
Site Team
 
Flybob's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 14,561
What platform ( computer, phone,etc) and browser are you using? Are cookies enabled?
__________________

2015 Freedom Express 248RBS
TV 2015 Silverado HD2500 Duramax
TST Tire Monitors
Honda 2000I + Companion
2 100W solar panels
Flybob is offline  
Old 01-16-2016, 08:57 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 820
Mine's been doing the same thing. Started this afternoon. I use Firefox.

But nothing's changed on my end. Its done it before awhile back.
KFX450RXC is offline  
Old 01-16-2016, 09:02 PM   #4
Senior Member
 
Sagecoachdriver's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Southern California
Posts: 2,063
Quote:
Originally Posted by Flybob View Post
What platform ( computer, phone,etc) and browser are you using? Are cookies enabled?
Bob, I'm using OS X Yosemite on my IMac and haven't touched my cookies preference. Allowed for sites I visit.
Thanks Dave
__________________
2004 Winnebago Minnie 22e(went to a nice family Oct 3, 2015)
2016 Forester 2701DS (Aug 31, 2015)
2017 Camping 12 trips 38 nights
2018 Camping 10 trips 38 nights
2019 Camping 6 trips 19 nights
2020 Camping 0 trips Cancellations 6
Sagecoachdriver is offline  
Old 01-16-2016, 09:08 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Frederica DE
Posts: 1,223
I have been seeing the same issue on Windows 10 using Chrome.
__________________

2016 Ford F250 XLT 4X4 6.2L
2015 Rockwood Signature Ultralite 8329SS
Hensley Arrow
uhduh camping is offline  
Old 01-16-2016, 09:11 PM   #6
Site Team
 
Flybob's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 14,561
Will check into this.
__________________

2015 Freedom Express 248RBS
TV 2015 Silverado HD2500 Duramax
TST Tire Monitors
Honda 2000I + Companion
2 100W solar panels
Flybob is offline  
Old 01-16-2016, 09:12 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Liverpool NY
Posts: 942
Have had that problem most of the day. Run Windows 8.1
For a while I thought the site team was trying to throw me a hint.
__________________
2015 Shamrock 23IKSS, Oyster shell
2019 Chev Silverado LT Z71 Ext. Cab, 4x4, 5.3L V/8
Reese Straight Line WDH, 2000W Honda Gen.
2 Old Town kayaks & 2 Boston Terriers - Zoey/Gonzo
Lar & Ruth
CNYCamper is offline  
Old 01-16-2016, 09:25 PM   #8
Senior Member
 
Ford Idaho's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Idaho
Posts: 9,839
Win10 IE

No forum past 36 hours or so 404 error, 403 yesterday afternoon.

Same 404 results on smart phone running Lollipop OS.
__________________
2016 F350 6.7L LB CC Reese 28K 2014 Chaparral Lite 266sab
"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." 2014 19 days camping 2015 17 days camping201620 days camping
Ford Idaho is offline  
Old 01-16-2016, 11:22 PM   #9
Senior Member
 
Retusps's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 110
WHAT IS GOING ON???? I had to sign in twice just to respond to this! Can't someone fix this?
__________________
No matter where you go, there you are!

2018 3500 Chevy Silverado, Duramax, CC, Z71, SRW
2014 Palomino Solaire Eclipse 297rlds
Husky Centerline w/d hitch
Retusps is offline  
Old 01-16-2016, 11:31 PM   #10
Senior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 4,223
Make sure your browser is not set to "private" browsing.
__________________
BIRDS ARENíT REAL
emm-dee is offline  
Old 01-17-2016, 12:02 AM   #11
Moderator Emeritus
 
asquared's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 11,069
We have been having some server issues. They are working frantically to fix it. We thank you for your understanding and patience while it gets sorted out.
__________________
<a href=https://i62.tinypic.com/28rp645.jpg target=_blank>https://i62.tinypic.com/28rp645.jpg</a>
2014 Crew Cab Chevy Silverado 3500 4wd Duramax/Allison
2014 Sabre 34REQS-6
asquared is offline  
Old 01-17-2016, 12:16 AM   #12
Senior Member
 
Ford Idaho's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Idaho
Posts: 9,839
Some?

__________________
2016 F350 6.7L LB CC Reese 28K 2014 Chaparral Lite 266sab
"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." 2014 19 days camping 2015 17 days camping201620 days camping
Ford Idaho is offline  
Old 01-17-2016, 02:24 AM   #13
Senior Member
 
Sagecoachdriver's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Southern California
Posts: 2,063
Quote:
Originally Posted by emm-dee View Post
Make sure your browser is not set to "private" browsing.
what's private browsing on a Mac?
__________________
2004 Winnebago Minnie 22e(went to a nice family Oct 3, 2015)
2016 Forester 2701DS (Aug 31, 2015)
2017 Camping 12 trips 38 nights
2018 Camping 10 trips 38 nights
2019 Camping 6 trips 19 nights
2020 Camping 0 trips Cancellations 6
Sagecoachdriver is offline  
Old 01-17-2016, 08:47 AM   #14
Senior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 4,223
Quote:
Originally Posted by Sagecoachdriver View Post
what's private browsing on a Mac?
Sorta hides all cookies, etc., and does not leave a history trail. I use it sometimes when visiting websites that bombard the browser with ads. Also use the VPN to fake the IP address so the website doesn't know where I am.

The downside is whenever you visit a site where the site looks at the cookies for your password, etc., and you have to manually enter the user name/password each time.

To activate private browsing in Safari, click on "File" in the menu bar at the top of the screen, then click on "New Private Window". Firefox has a similar feature but I can't explain Internet Explorer (haven't used it in many years).

__________________
BIRDS ARENíT REAL
emm-dee is offline  
Old 01-17-2016, 11:10 AM   #15
Senior Member
 
Sagecoachdriver's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Southern California
Posts: 2,063
Still unable to navigate forum without reentering

Tried the Private window and still having issues navigating without constantly re-entering user name and password. Same issue on Ipad as with IMac.
__________________
2004 Winnebago Minnie 22e(went to a nice family Oct 3, 2015)
2016 Forester 2701DS (Aug 31, 2015)
2017 Camping 12 trips 38 nights
2018 Camping 10 trips 38 nights
2019 Camping 6 trips 19 nights
2020 Camping 0 trips Cancellations 6
Sagecoachdriver is offline  
Old 01-17-2016, 11:53 AM   #16
Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 34
It's a site thing.
Wjl7110 is offline  
Old 01-17-2016, 12:07 PM   #17
Retired
 
RubyDually's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Calgary, AB
Posts: 250
I was having the same issues and all seems to be working fine now...

Thank you site team!
__________________
2014 Chevrolet Silverado 3500 LTZ CCLB DRW D/A - Rancher Grille Guard - Transfer flow 40 gallon Toolbox/Tank Combo - Line X - Edge Insight

2015 Palomino Sabre 33CKTS - Platinum Edition - Progressive Industries EMS HW50C - JT Strong Arm Stabilizers - Ground Control 3.0 - 320 Watt Solar with 2000 Watt Inverter
RubyDually is offline  
Old 01-17-2016, 01:05 PM   #18
Senior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 137
Quote:
Originally Posted by Sagecoachdriver View Post
I can't seem to get past entering myscreen name and password. Every time I try to move to PM's, forums or my subscriptions it wants my screen name and password again and again.????
Thank you for asking this question...a member for year n a half and same thing...Open forum...read thread list...open a thread and "Bang" that big ugly green passwordy thing comes on ! ...I saw your entry and thought this is what I wanted fixed by web site manager ! So I hit the thread..."And Behold NO BIG UGLY GREEN PASSWORD RECTANGLE ! I was immeadiatly able to Browse the threads...someone must have come to the conclusion that web site SENT THIS TO US...not needing a double opener....thank you thank you...now Im goin back over saved Forums to see if its working there too...juice
juice5 is offline  
Old 01-17-2016, 02:47 PM   #19
Senior Member
 
Sagecoachdriver's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Southern California
Posts: 2,063
Still a problem at 11:45 PST

Was able to navigate ok, but when I exited and entered user name and password, it was still not letting me navigate the forum without re-entering user name and password. Posts get uploaded with many tried.
__________________
2004 Winnebago Minnie 22e(went to a nice family Oct 3, 2015)
2016 Forester 2701DS (Aug 31, 2015)
2017 Camping 12 trips 38 nights
2018 Camping 10 trips 38 nights
2019 Camping 6 trips 19 nights
2020 Camping 0 trips Cancellations 6
Sagecoachdriver is offline  
Old 01-17-2016, 03:02 PM   #20
sji
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Sewell NJ
Posts: 50
Won't let me post a reply to a thread as well. Ive tried 3times to no avail... hope all 3 don't appear in a bit!
sji is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 06:35 AM.