Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-23-2020, 07:49 PM   #1
Senior Member
 
ernest917's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: On Another Adventure
Posts: 2,560
Changing state in profile

Why won’t it allow me to list my home state on my profile????

It keep defaulting to Arkansas!!!

I need it to say Texas!!!!
ernest917 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2020, 07:55 PM   #2
Site Team
 
Flybob's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 14,545
Are you clicking the save button on the right side of the panel after changing it.
Just tried it and works for me.
__________________

2015 Freedom Express 248RBS
TV 2015 Silverado HD2500 Duramax
TST Tire Monitors
Honda 2000I + Companion
2 100W solar panels
Flybob is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2020, 07:57 PM   #3
Senior Member
 
ernest917's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: On Another Adventure
Posts: 2,560
Yes and it runs and runs and runs and never loads the changes.....
ernest917 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2020, 08:20 PM   #4
Senior Member
 
ernest917's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: On Another Adventure
Posts: 2,560
Really irritating.... I change Arkansas to Texas and then “save” and it will spin for 10 minutes and not save ...
ernest917 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2020, 08:24 PM   #5
Site Team
 
wmtire's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northeast Louisiana
Posts: 30,960
Quote:
Originally Posted by ernest917 View Post
Really irritating.... I change Arkansas to Texas and then “save” and it will spin for 10 minutes and not save ...

It's changed to Texas now. You do know that you have to clap 4 times for it to take effect.


"The stars at night
are big and bright....."
__________________
2011 Flagstaff 831 RLBSS

I'm trying to write a self-help book but I'm struggling. Any advice?
wmtire is online now   Reply With Quote
Old 10-24-2020, 12:20 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Western AZ
Posts: 2,404
Sounds like a PC problem, not a site problem. You on 2.4 or 5G?
mike.t is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.