Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2015, 09:58 PM   #1
Senior Member
 
Evereddie's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Pfafftown NC
Posts: 2,353
Forum running REAL slow

For the last week or so this forum is very slow to respond. I am East Coast if that matters and every other site works as good as ever. My speed test is great as it has been. Even running slow at other locations than my house. Anyone else?

EDIT: This post took 3 minutes to post after I hit the Submit button.
Oops, I now see that this is a known issue.
Evereddie is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 01:12 AM   #2
Senior Member
 
MNtraveler's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 2,308
Yeah, quite a mess, slow and intermittent today.
__________________
2016 FR Forester 2401R
Towing 2014 Honda CR-V
MNtraveler is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 01:20 AM   #3
Moderator Emeritus
 
asquared's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 11,069
Message was sent to tech already.
__________________
<a href=https://i62.tinypic.com/28rp645.jpg target=_blank>https://i62.tinypic.com/28rp645.jpg</a>
2014 Crew Cab Chevy Silverado 3500 4wd Duramax/Allison
2014 Sabre 34REQS-6
asquared is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 01:21 AM   #4
Senior Member
 
MNtraveler's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 2,308
👍 much better tonight than earlier today.
__________________
2016 FR Forester 2401R
Towing 2014 Honda CR-V
MNtraveler is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 07:54 AM   #5
WFD
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1,947
still slower than a turtle this morning....painfully slow, I am logging out.
__________________
2016 Chevy Silverado 2500 Duramax
2016 Rockwood 8289WS, Diamond Pkg.
WFD is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 08:05 AM   #6
Georgia Rally Coordinator
 
aceinspp's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: GA
Posts: 21,839
For me it has been just the past two days. Later RJD
__________________
2020 Shasta Phoenix SPF 27RKSS
2018 Dodge Ram 2500 6.4 3:73 gearing. Traded 2015 Chevy 2500 6.0, 4:10
Traded 2015 30WRLIKS V-Lite
Days camped 2019 62
Days camped 2020 49 days camped 2021-74 2022-40 days
aceinspp is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 08:30 AM   #7
Mod free 5er
 
Join Date: Mar 2008
Location: Concord, NC
Posts: 24,702
Worse this morning!
OldCoot is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 08:47 AM   #8
DDC
Senior Member
 
DDC's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Komoka Ontario
Posts: 2,680
It's bad took four tries to get it to load, every other site I go to seems ok so it must be this server.
__________________
"Well that didn't go as expected"
2015 Chev 2500HD Highcountry Duramax
Cedar Creek Silverback 33IK
Donald&Casey cairn terrier
Rest in Peace Mary my darling wife.
Scottish by birth Canadian by time.
DDC is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 08:47 AM   #9
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,498
Bad last night decent this morning
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 09:52 AM   #10
Senior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Medina, Ohio
Posts: 155
Speed problems - message for admin.

I have had speed problems too, most of the time lately - seems like last few weeks it is been getting worse.

This morning it is like being on a 300 baud modem, then I got a "Bad Gateway" error.
__________________
2015 Roo 23IKSS
2016 F150 SuperCrew 3.5 EcoBoost
Kanga99 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 09:53 AM   #11
Senior Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Port Orange Fl / Garden City Michigan
Posts: 695
butt slow this morning.
Kevin & Judy is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 09:56 AM   #12
Senior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Medina, Ohio
Posts: 155
Speed problems - message for admin.

I have had speed problems too, most of the time lately - seems like last few weeks it is been getting worse.

This morning it is like being on a 300 baud modem, then I got a "Bad Gateway" error.

OK, then when I tried to submit this comment right now I got a:

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1766924176

Varnish cache server


Time to re-boot and clean out the cobwebs I guess.
__________________
2015 Roo 23IKSS
2016 F150 SuperCrew 3.5 EcoBoost
Kanga99 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 10:02 AM   #13
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 3
Forum Website SLOW/NOT OPENING

For the past week and especially the past three days this Forum is extremely slow. But most of the time it just will not open at all. I can open any other website with instant opening. I can open multiple windows at a time, but the Forest River Forum is not working correctly. On two tries out of 20 opening it I received two different Error Notices (1.) 502 Bad Gateway. (2.) Error 503 Service Unavailable. I know my post and any response will likely be delayed so I'll try to be waiting.
Swamp Fox is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 10:15 AM   #14
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 3
Same as Kanga99. Already rebooted and anything else that might help thinking it was my computer, but as I said all other sites load instantly. Maybe the administrator/ IT and someone more knowledgeable than I will respond soon.
Swamp Fox is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 10:52 AM   #15
Senior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 2,270
Its those damn hackers from the IT department at Thor Industries.
Mr Havercamp is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 11:35 AM   #16
Senior Member
 
A32Deuce's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Mount Laurel, New Jersey
Posts: 9,229
I fell a sleep waiting for it to load after sign in!
A32Deuce is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 12:27 PM   #17
Left Coast
 
Join Date: Dec 2014
Location: vancouver,washington
Posts: 15,649
Send a message via Yahoo to bob caldwell
Bad out here this morn
bob caldwell is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 12:37 PM   #18
Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 95
Same here.
mcwhirtj is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 12:58 PM   #19
Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 78
I have not had any problem with being slow; however, the last couple of days I have tried to access the forum and most of the time I get a page stating "Error 503 Service Unavailable"...
PapaE is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2015, 01:01 PM   #20
Senior Member
 
Cover Dog's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Chardon, Ohio
Posts: 513
Send a message via ICQ to Cover Dog
Very slow, keep getting msg: 502 BAD GATEWAY
__________________
Bill, Maura & Rosie the rescued Boston Terrier
2016 Winnebago Adventurer 38Q-26K Chassis...traded in 2015 Wildcat 282RKX
Towing 4 down 2014 CR-V EX-L w/Nav & Blue Ox & Ready Brute Elite or 2018 Colorado Crew Cab 4x4 V6 longbed

NRA Endowment Life Member, FMCA #455593, WIT #170814 & Mid-Ohio Winnies
Cover Dog is offline   Reply With Quote
Reply

« Web | Disappointed »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 02:57 PM.