Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2012, 09:23 AM   #1
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,325
FRF Site Problems

Is anyone else having problem with the FR forum? Lately I have had trouble getting into the forum. When I bring up the forum it hangs at the home page with just the headers showing and no way to look at the postings. I need to come out and then go back in several times before I get a response so that I can see the postings.
Thanks
__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2012, 09:35 AM   #2
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Chateauguay, south west Montreal
Posts: 80
no problem here everything is fine
micalo is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2012, 10:05 AM   #3
Moderator Emeritus
 
Triguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 6,949
I'm not having that issue either. You might want to send a message to the help desk, who are more savvy with this than I am. You can also reach them through the Contact Us link at the very bottom of your screen. Let us know if it continues.
__________________
Scott
DW, 3 Kids and our Goldens

2012 Shamrock 233S
2008 Toyota Sequoia 5.7L 4WD
Triguy is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2012, 10:41 AM   #4
B47
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Keller, Texas
Posts: 6,090
Quote:
Originally Posted by tmmar View Post
Is anyone else having problem with the FR forum? Lately I have had trouble getting into the forum. When I bring up the forum it hangs at the home page with just the headers showing and no way to look at the postings. I need to come out and then go back in several times before I get a response so that I can see the postings.
Thanks
I had a similar problem last hight about 2100. Working fine mow.
B47 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2012, 11:30 PM   #5
Site Team
 
Terier's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 10,131
I have the same problem with pages loading half way. Using the refresh button helps somewhat there still a problem. Same issue on 3 computers, 2 different servers.
__________________
Great choice for "Living within my means" and camping for one...

2011 Salem Cruise Lite 20RBXL & 2011 Toyota Tundra Dbl Cab
Camping History: 45 Trips / 133 Nights / 3736 Miles
FRF Social Group: Campers of the West
Terier is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2012, 06:52 AM   #6
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,499
Seems like it was very slow last night


Turbs
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2012, 10:15 AM   #7
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,325
Quote:
Originally Posted by Terier View Post
I have the same problem with pages loading half way. Using the refresh button helps somewhat there still a problem. Same issue on 3 computers, 2 different servers.
Had same problem again this morning.
__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2012, 12:51 PM   #8
Senior Member
 
nuisance's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Texas
Posts: 1,007
maybe you need to clear your cookies?
__________________
Deb and Phil
Anna Belle
2016 Toyota Tundra
2011 Greywolf 26rl
nuisance is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2012, 12:56 PM   #9
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,325
Quote:
Originally Posted by nuisance View Post
maybe you need to clear your cookies?
Did that and it didn't really help.
__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2012, 02:17 PM   #10
B47
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Keller, Texas
Posts: 6,090
Quote:
Originally Posted by tmmar View Post
Did that and it didn't really help.
Isn't it time for a moderator or someone to look into this? How many reports do you need in order for someone to take action?
B47 is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2012, 02:42 PM   #11
Moderator Emeritus
 
Triguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 6,949
Forwarded this thread to the help desk that I referenced in post #3.

Let's see what they can do.
__________________
Scott
DW, 3 Kids and our Goldens

2012 Shamrock 233S
2008 Toyota Sequoia 5.7L 4WD
Triguy is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2012, 02:49 PM   #12
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,325
triguy,
Thanks.
__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2012, 03:09 PM   #13
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pacific NW
Posts: 3,356
I'm sorry you are having trouble loading pages. Since not every member has the same surfing experience, it's often really tough to diagnose these issues. For me, the site loads quickly but it's possible that there's a slow down somewhere between our server and your screen. You can help us ID the issue by doing a tracert (trace route) test. This can let us know it it's an ad loading slowly, a connection issue, or some more local issue.

Here are some directions to do that.

I've seen a number of issues in the last couple of days with folks who had some out of date info cached. The godaddy mess a few days ago caused some advertisers and image hosting companies to make some changes and their old links may be bad. This slows things down as your browser tries to find them.

Some other things you can do:
Empty temp browsing history and files
Make sure your browser and plugins are up to date
Make sure that you have java up to date.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2012, 11:20 AM   #14
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7,937
Quote:
Originally Posted by tmmar View Post
Is anyone else having problem with the FR forum? Lately I have had trouble getting into the forum. When I bring up the forum it hangs at the home page with just the headers showing and no way to look at the postings. I need to come out and then go back in several times before I get a response so that I can see the postings.
Thanks
Sep 14, 2012
Yes I noticed it today only in the forum but when I selected files from the top menu it loaded that screen then went back to forum and hung again.

It seams the server location i the forum may need to checkthe database having some issues.
__________________
NEW 2021.5 GT5 34H5 (2/8/21)
2012 Georgetown XL 378TS (SOLD)
Iggy is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2012, 11:30 AM   #15
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,325
Same thing happened again today. Deleted browsing history, browser is ie9, ran virus scans, compressed hard drive, and problem still exists. This is the only site that is giving me a problem.
__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2012, 12:04 PM   #16
Phat Phrog Stunt Team
 
AquaMan's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Tipp City, OH
Posts: 7,154
Same thing is happening to me. 3 different computers, 2 different locations. In fact, it took 3 times to post this message.
__________________
2016 Georgetown 364TS
2017 Jeep Rubicon Recon toad
Nights Camped 2019 - 17
AquaMan is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2012, 12:39 PM   #17
Canadian Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Eastern GTA, Ontario, Canada
Posts: 5,399
I haven't noticed any problems in the past few days.

I tried the tracert command and found the first 2 attempts were successful at <1ms. Tries 3 to 30 timed out.

Try #1 went to 172.24.26.1.
Try #2 went to 172.24.193.81.
__________________
2019 Rockwood Signature 8290BS, Reese Revolution pinbox and B&W Patriot 18K hitch
2016 Ford F-250 XLT SuperCrew, 6.2L, 4x4, 6'9" bed, 3.73, w/ snow plow & camper pkgs.
2011 Rockwood Signature 8293SS (2015 - 2018)
2010 Rockwood Roo 23SS (2012 - 2014)

itat is online now   Reply With Quote
Old 09-14-2012, 12:41 PM   #18
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pacific NW
Posts: 3,356
Thanks for the tracert results - they are extremely helpful as we continue to look at this issue.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2012, 04:15 PM   #19
Site Team
 
Terier's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 10,131
I just wanted to let you know that you guys are not alone in this as I'm having the same issues. Believe me that I do understand!

Janet - I do appreciate that this matter is being researched. Hopefully a cure will be found whether or not it's from here, my computer settings or through my Internet provider.
__________________
Great choice for "Living within my means" and camping for one...

2011 Salem Cruise Lite 20RBXL & 2011 Toyota Tundra Dbl Cab
Camping History: 45 Trips / 133 Nights / 3736 Miles
FRF Social Group: Campers of the West
Terier is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2012, 05:27 PM   #20
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,499
Mine is having same issue today as the others
TURBS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 06:35 PM.