Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2013, 01:27 PM   #1
Senior Member
 
Adony's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 263
Has Forum Changed?

The past few weeks when I sign on to FRF's, the page is filled with boxes with icons in them as shown in the attached picture taken from my screen... Has something changed or is something changed in my computer??
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	STRANGE.jpg
Views:	148
Size:	50.7 KB
ID:	43472  
__________________
Ted
2010 T25KS Wildwood
2006 F-250 SD
STGCM(SW) USN Ret 30 yrs.
Adony is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 01:34 PM   #2
Always Learning
 
ependydad's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Four Corners, FL
Posts: 21,718
It's the forum. You're actually seeing things differently than I was. I've alerted the admins, but I'll raise this post up to them, as well.
__________________
Officially a SOB with a 2022 Jayco Precept 36C
Checkout my site for RVing tips, tricks, and info | Was a Fulltime Family for 5 years, now we're part-timing on long trips
ependydad is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 01:37 PM   #3
Senior Member
 
Ford Idaho's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Idaho
Posts: 9,839
Quote:
Originally Posted by Adony View Post
The past few weeks when I sign on to FRF's, the page is filled with boxes with icons in them as shown in the attached picture taken from my screen... Has something changed or is something changed in my computer??
There was an upgrade/date a little while back to sites servers.
Is this site the only one giving you a problem?
__________________
2016 F350 6.7L LB CC Reese 28K 2014 Chaparral Lite 266sab
"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." 2014 19 days camping 2015 17 days camping201620 days camping
Ford Idaho is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 01:42 PM   #4
Senior Member
 
Adony's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 263
Site Problems?

this is the only site that I experience this problem on.. In fact it appears the same on all of my windows PC computers...
__________________
Ted
2010 T25KS Wildwood
2006 F-250 SD
STGCM(SW) USN Ret 30 yrs.
Adony is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 01:50 PM   #5
Senior Member
 
Ford Idaho's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Idaho
Posts: 9,839
Question

Most curious, all IMG's posted by OP have a red edge/line around them.

Perhaps a code error in his profile.

Avatar/signature?
__________________
2016 F350 6.7L LB CC Reese 28K 2014 Chaparral Lite 266sab
"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." 2014 19 days camping 2015 17 days camping201620 days camping
Ford Idaho is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 01:58 PM   #6
Always Learning
 
ependydad's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Four Corners, FL
Posts: 21,718
Ford, it looks like the red line is part of the image itself:
http://cdn.forestriverforums.com//at...atar6903_2.gif
__________________
Officially a SOB with a 2022 Jayco Precept 36C
Checkout my site for RVing tips, tricks, and info | Was a Fulltime Family for 5 years, now we're part-timing on long trips
ependydad is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 02:26 PM   #7
Senior Member
 
Adony's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 263
Red Lines around my mages

The red lines around many of my images are because I use the snipping tool on my desktop to capture the image and when saved, the pictures have the red line around them. The snipping windows snipping tool is very handy when trying to capture something on the screen..
__________________
Ted
2010 T25KS Wildwood
2006 F-250 SD
STGCM(SW) USN Ret 30 yrs.
Adony is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 03:35 PM   #8
Senior Member
 
Oakman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Jefferson County, MO
Posts: 5,435
Interesting Adony, where you have those little icons I have the word for those same icons, i.e. question, smile, etc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.jpg
Views:	130
Size:	48.1 KB
ID:	43475  
__________________


Bob and Joyce
2013 CC Silverback 29RL
2010 Ford F250 XL Crew Cab 6.4 liter diesel
ATU Local 788
Oakman is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 05:31 PM   #9
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pacific NW
Posts: 3,556
We're currently working on this issue - thanks for the report
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 10:38 PM   #10
Anacortesians
 
Join Date: Oct 2010
Location: Anacortes, WA
Posts: 1,166
I've always gone through the "New Posts" selection and have not seen this phenomenon.
__________________
Frank and Eileen
No longer RVers or FR owners
F and E Damp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 01:33 PM.