Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-07-2018, 06:55 PM   #41
Senior Member
 
Delco Bobby's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Media, PA
Posts: 2,896
Quote:
Originally Posted by rockfordroo View Post
Yours probably does the same thing mine does, as discussed in Posts #27 and #34.
Yup.

And it still asks for “user name “ not email address. Regardless of what it says anywhere else one would expect to enter the user name when prompted.
__________________
2017 Dynamax REV 24RB
2018 Ford F-150

Formerly a 2013 Sunseeker 2250 SLEC.
Delco Bobby is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2018, 07:22 PM   #42
Senior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 985
All fixed

Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
This is not a virus - but an ad scam that targets IOS users. Please clear your cache and cookies and do a restart - it should resolve itself.
Thank you! All fixed, and back on the forum to contribute.
__________________
TV - 2020 RAM 3500 Mega Cab SRW with 6.7 Cummins HO & Aisin 6 spd, 4k payload, 23k towing
2002 GMC Yukon XL 2500, 8.1 liter (496ci), 4L85e & positraction with 3.73 gears
TT - 2013 Dutchmen Aspen Trail 3130 QBS
Great bourbon-just about any of San Diego’s craft beer
Beachbourbon is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2018, 11:27 PM   #43
Certified Curmudgeon
 
Duckogram's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Here
Posts: 3,822
The log in screen (mobile site) reads e-mail now. Woo hoo. Thanks to whomever spent their cluebuck giving us seniors a fighting chance. Hey, maybe it was the mysterious Administrator that did the deed?
__________________

Welcome to Lake Wobegon where Justin and David utilize abductive reasoning to help solve F/SS issues.
Happy Trails and Remember the Pequod.
Duckogram is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 12:03 AM   #44
Senior Member
 
Taranwanderer's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: NEPA
Posts: 1,477
I am also plagued by the “you have won...” pop up bull$h1t. It doesn’t matter if my iPad is set to cellular use or WiFi, still getting pop ups that cannot be navigated away from. Please fix this. Thanks.
__________________
2015 XLR Hyperlite 30HFS5 (mods being performed regularly)
2009 Salem LA 292fkds (gone)
Nights- ('12)23 ('13)23 ('14)15 ('15)31 ('16)27 ('17) 20 (‘18)21 (‘19)23
2019 Honda CRV (camping support vehicle)
2014 Harley Davidson FLHX (XLR cargo)
2011 Ram 2500 CC 4X4 CTD, B&W Companion (toy hauler hauler)
Taranwanderer is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2018, 12:34 AM   #45
Senior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 985
Quote:
Originally Posted by Beachbourbon View Post
Thank you! All fixed, and back on the forum to contribute.
The pop up scam is BACK! Help!

I’ve been doing nothing but clearing history, cookies and restarting, but I’m still having the “you have won” pop up when using this forum.
__________________
TV - 2020 RAM 3500 Mega Cab SRW with 6.7 Cummins HO & Aisin 6 spd, 4k payload, 23k towing
2002 GMC Yukon XL 2500, 8.1 liter (496ci), 4L85e & positraction with 3.73 gears
TT - 2013 Dutchmen Aspen Trail 3130 QBS
Great bourbon-just about any of San Diego’s craft beer
Beachbourbon is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2018, 01:22 AM   #46
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 10,907
Try using uBlock Origin. That's what I'm using.
__________________
1988 Coleman Sequoia - popup (1987-2009) - outlasted 3 Dodge Grand Caravans!
2012 Roo19 - hybrid (2012-2015)

2016 Mini Lite 2503S - tt (2015 - ???)
2011 Traverse LT, 3.6L, FWD
2009 Silverado 1500 Ext Cab, 5.3L, 4x4, 3.73
2016 Silverado 2500HD Dbl Cab, 6.0L 4x4, 4.10
rockfordroo is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2019, 03:34 PM   #47
Senior Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Northern CA
Posts: 528
What's happening?

This is not a reply to a specific question. Instead, I have a big problem. For over 2 months now, I have been unable to post replies to questions. Each time, I am asked to sign in (never had to sign in before) and then, it won't accept my sign in....yes, I have recently been trying, using my email address. I have been with the forum for about 5 years now, and never had a problem before. Can another member, or Forum administrator help me with this problem? I truly like the forum. Have helped others many times, and been helped often. Hate to have to leave it. I'm using this window, since I can't get questions direct to an administrator. Thanks to anyone who can help!
JimMorrell is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2019, 03:38 PM   #48
Site Team
 
Join Date: Sep 2014
Location: Northen IL
Posts: 7,551
Quote:
Originally Posted by JimMorrell View Post
This is not a reply to a specific question. Instead, I have a big problem. For over 2 months now, I have been unable to post replies to questions. Each time, I am asked to sign in (never had to sign in before) and then, it won't accept my sign in....yes, I have recently been trying, using my email address. I have been with the forum for about 5 years now, and never had a problem before. Can another member, or Forum administrator help me with this problem? I truly like the forum. Have helped others many times, and been helped often. Hate to have to leave it. I'm using this window, since I can't get questions direct to an administrator. Thanks to anyone who can help!
I can send this up the chain to see if anyone can help but by replying to this thread, you are literally doing the thing you said you can't do which is "unable to post replies to questions".

It may take some troubleshooting to figure out.
Iwritecode is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2019, 03:51 PM   #49
Site Team
 
Mr. Dan's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Grayson County, Texas
Posts: 19,839
Quote:
Originally Posted by JimMorrell View Post
This is not a reply to a specific question. Instead, I have a big problem. For over 2 months now, I have been unable to post replies to questions. Each time, I am asked to sign in (never had to sign in before) and then, it won't accept my sign in....yes, I have recently been trying, using my email address. I have been with the forum for about 5 years now, and never had a problem before. Can another member, or Forum administrator help me with this problem? I truly like the forum. Have helped others many times, and been helped often. Hate to have to leave it. I'm using this window, since I can't get questions direct to an administrator. Thanks to anyone who can help!
You posted on 12-14-2018, 12:56 PM. That's just about 3 weeks ago.
Quote:
Originally Posted by JimMorrell View Post
I have an F 150. The dealer ordered regular mirrors because "they look better". I kept them and ordered molded add-ons that look and perform like factory mirrors. Google them at "Fit Systems". You will love them.
__________________
2015 FR Wildcat 295RSX / GMC Sierra

Nights Camped: '13 = 49/'14 = 74/'15 = 74/'16 = 85/'17 = 110/'18 = 111/'19 = 86/'20 =108/'21 = 115/'22 = 135; Booked for 2023 = 28
Mr. Dan is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2019, 03:37 PM   #50
Senior Member
 
Tbonz's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Amarillo/Tx
Posts: 625
Why does my login on my phone forest river app not work??????frustrating!!!!!!
__________________
2017 Georgetown 329S


Toad 2015 Toyota Tacoma
Tbonz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 07:20 AM.