Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2018, 05:02 PM   #1
Senior Member
 
Delco Bobby's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Media, PA
Posts: 2,389
Trouble logging on

When on cell service only I canít log on to the forum via the FRF app. Using Verizon.

I can log on via the web page.

Any suggestions?
__________________

Delco Bobby is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2018, 04:13 PM   #2
Site Team
 
wmtire's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northeast Louisiana
Posts: 21,971
Quote:
Originally Posted by Delco Bobby View Post
When on cell service only I canít log on to the forum via the FRF app. Using Verizon.

I can log on via the web page.

Any suggestions?
What kind of phone operating system are you using (Apple, android, etc)
__________________

__________________
2011 Flagstaff 831 RLBSS

Geaux Tigers!!!!
wmtire is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2018, 04:34 PM   #3
Senior Member
 
Delco Bobby's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Media, PA
Posts: 2,389
Quote:
Originally Posted by wmtire View Post
What kind of phone operating system are you using (Apple, android, etc)
Apple iPhone 6+.

Currently iOS 11.4.1
__________________
2017 Dynamax REV 24RB
2018 Ford F-150

Formerly a 2013 Sunseeker 2250 SLEC.
Delco Bobby is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2018, 04:36 PM   #4
Site Team
 
wmtire's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northeast Louisiana
Posts: 21,971
Ok, that will be outside my personal expertise. Let me see if I can get you help.
__________________
2011 Flagstaff 831 RLBSS

Geaux Tigers!!!!
wmtire is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2018, 05:30 PM   #5
Senior Member
 
Delco Bobby's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Media, PA
Posts: 2,389
Thank you.

If anyone asks, I did reset my network permissions but that didn’t help.
__________________
2017 Dynamax REV 24RB
2018 Ford F-150

Formerly a 2013 Sunseeker 2250 SLEC.
Delco Bobby is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2018, 01:22 PM   #6
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pacific NW
Posts: 3,180
You might try deleting the app and reinstalling.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2018, 04:36 PM   #7
Senior Member
 
Delco Bobby's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Media, PA
Posts: 2,389
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
You might try deleting the app and reinstalling.
OK, I will do that.
__________________
2017 Dynamax REV 24RB
2018 Ford F-150

Formerly a 2013 Sunseeker 2250 SLEC.
Delco Bobby is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2018, 07:49 PM   #8
Senior Member
 
Delco Bobby's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Media, PA
Posts: 2,389
Quote:
Originally Posted by Delco Bobby View Post
OK, I will do that.
Regret to report that reinstalling the FRF app did not resolve my issue.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	8D41157C-B9F4-4802-9BFB-37D67D731543.jpg
Views:	42
Size:	96.3 KB
ID:	182380  
Delco Bobby is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2018, 10:41 AM   #9
Site Team
 
wmtire's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northeast Louisiana
Posts: 21,971
Bobby, has this been resolved yet, or are you still having problems. If the latter, I need to find some tech support/answers.
__________________
2011 Flagstaff 831 RLBSS

Geaux Tigers!!!!
wmtire is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2018, 11:19 AM   #10
Senior Member
 
Delco Bobby's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Media, PA
Posts: 2,389
Quote:
Originally Posted by wmtire View Post
Bobby, has this been resolved yet, or are you still having problems. If the latter, I need to find some tech support/answers.
Thanks for asking.

No. Reinstalling the app did not help.

To review, the problem only occurs when using Verizon cell service when not in my house.

It works fine when on WiFi at home and if I recall correctly, on WiFi elsewhere.
__________________
2017 Dynamax REV 24RB
2018 Ford F-150

Formerly a 2013 Sunseeker 2250 SLEC.
Delco Bobby is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2018, 11:44 AM   #11
Denver To Yuma In 90 Days
 
Join Date: Mar 2018
Location: Yuma, Arizona
Posts: 3,882
My iPad is doing the same thing...

Says that this site won't load in Safari!

What I'm finding frustrating is all of the junk that loads every time a new page is opened and it takes maybe 30 seconds to do all this...then the page jumps from where you are reading.

This has been getting much worse lately.

Does this on my desktop, laptop, iPad and android phone.

Oh...and a new one that just started last night!

Posting a post...and it just sitting there and not redirecting to the page.

(just did it again and I added the above sentence in an edit)
JohnD10 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2018, 11:53 PM   #12
Senior Member
 
Delco Bobby's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Media, PA
Posts: 2,389
Quote:
Originally Posted by JohnD10 View Post
My iPad is doing the same thing...

Says that this site won't load in Safari!

What I'm finding frustrating is all of the junk that loads every time a new page is opened and it takes maybe 30 seconds to do all this...then the page jumps from where you are reading.

This has been getting much worse lately.

Does this on my desktop, laptop, iPad and android phone.

Oh...and a new one that just started last night!

Posting a post...and it just sitting there and not redirecting to the page.

(just did it again and I added the above sentence in an edit)
I get that message occasionally but that is a different issue and usually occurs with other web sites. I don’t know what causes that but I suspect it os a security issue or setting. It can be frustrating.
__________________
2017 Dynamax REV 24RB
2018 Ford F-150

Formerly a 2013 Sunseeker 2250 SLEC.
Delco Bobby is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2018, 10:05 AM   #13
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pacific NW
Posts: 3,180
You may want to try emptying your cache and deleting cookies and doing a restart.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2018, 11:04 AM   #14
Senior Member
 
Delco Bobby's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Media, PA
Posts: 2,389
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
You may want to try emptying your cache and deleting cookies and doing a restart.
I do that weekly.
__________________

__________________
2017 Dynamax REV 24RB
2018 Ford F-150

Formerly a 2013 Sunseeker 2250 SLEC.
Delco Bobby is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 09:04 PM.


×