Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2017, 01:55 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 881
UNABLE to Log in

UNABLE to Log in Again. This is a non-stop problem now. I have to log in to this thread and post, then I may go elsewhere on the forum. This started when the "security"? changed.
__________________

270S is offline  
Old 01-07-2017, 09:15 PM   #2
Site Team
 
wmtire's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northeast Louisiana
Posts: 22,848
Quote:
Originally Posted by 270S View Post
UNABLE to Log in Again. This is a non-stop problem now. I have to log in to this thread and post, then I may go elsewhere on the forum. This started when the "security"? changed.
What web browser are you using?
__________________

__________________
2011 Flagstaff 831 RLBSS


I've reported my DNA missing just in case it's found somewhere bad.
wmtire is online now  
Old 01-07-2017, 09:29 PM   #3
Site Team
 
Join Date: Sep 2014
Location: Northen IL
Posts: 4,631
I'm still confused by the phrase "log into this thread".

Obviously you were able to log into the site and create a new thread. Are you saying that you can only access this specific sub-forum?
Iwritecode is offline  
Old 01-07-2017, 09:55 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 2,270
Quote:
Originally Posted by Iwritecode View Post
I'm still confused by the phrase "log into this thread".

Obviously you were able to log into the site and create a new thread. Are you saying that you can only access this specific sub-forum?

I believe when he clicks on the quote or quick reply button in a thread or post while not logged in, the window opens for your log in info and once entered it kicks you back to the thread and you will not be logged in. My system at work as I mentioned in another thread has been giving me fits since the security update which was done on 12-29. I have given up even trying. I have come to the conclusion its some sort of server communication issue between the FRF server and the AT&T wireless servers used with their air cards, as thats the only configuration where I have the problem. Its not the browser, as on my work setup it behaves exactly the same either with Firefox, Chrome, or Edge. None of the other Social Knowledge forums exhibit this behavior, so it has to be directly related to something in the FRF configuration that was changed with that update.
Mr Havercamp is offline  
Old 01-07-2017, 10:17 PM   #5
Site Team
 
Join Date: Sep 2014
Location: Northen IL
Posts: 4,631
Ok, I just logged out, opened this thread and clicked the post reply button. It took me to the login screen. After I entered my name/pw it took me right to the post reply window that I typing in now.
Iwritecode is offline  
Old 01-08-2017, 04:34 AM   #6
Site Team
 
wmtire's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northeast Louisiana
Posts: 22,848
Let's try to clear the cookies and/or cached web pages that your internet browser may be saving, as you may have a corrupted one.

Not knowing which web browser you are currently using, I am going to give instructions on firefox, but they all kind of work the same.

1. Log out of your account
2. close the frf web page
3. On firefox, click the 'tools' option on the toolbar
4. Now click the 'options' and then "privacy'.
5. Under history, you should see a hyperlink to "remove individual cookies". Click this hyperlink
6. Now in the search bar, type the word forest. When all the search returns, click the "remove all" option at the bottom.

Now close this screen, go back to the FRF webpage and log back in using your username and password.

Since you cleared all the FRF cookies, you may get the FRF newsletter screen again.
__________________
2011 Flagstaff 831 RLBSS


I've reported my DNA missing just in case it's found somewhere bad.
wmtire is online now  
Old 01-08-2017, 08:36 AM   #7
Senior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 881
RTFA

I've given UP. I am not copying everyone's posts with guesses, .... I am on a desktop, not a phone, not a laptop, not wireless, .... good old fashion real pentium desktop. As I tell every unprofessional tech support, customer service, minimum wage (hosed over by large companies) .... I ACTUALLY KNOW WHAT I AM DOING. Nothing changed on this end that has been working for XX amount of time. The problem is on the other end - somewhere - where I have no idea. I clear cache, all those type of suggestions, ... routinely. makes no difference!

Prior to the "change", after one logged in, they had the option to stay slogged in without having to re logging each time, ... GYI sign in or log in are the same thing.
270S is offline  
Old 01-08-2017, 08:53 AM   #8
Senior Member
 
BandJCarm's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Between Pickles Gap and Toad Suck, AR
Posts: 6,061
I stay logged in without having to do anything. I just killed it several times, went to this URL:
http://www.forestriverforums.com/forums/
and I'm automatically logged in.

Troubleshooting is the pits.......glad I don't have to do it for $$ anymore....

Good luck. I don't have any advice........just info that other (me) don't have your issue.
__________________
"Next to prayer, fishing is the most personal relationship of man" Herbert Hoover
"American by Birth, Southern by the Grace of God"Lewis Grizzard

FROG AR-0019-242
2016 GMC Denali 3500Dually--2017 CC 36CKTS
BandJCarm is offline  
Old 01-08-2017, 09:15 AM   #9
Senior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 881
Nope, still have to log in each time. At least now I can log in on any screen without having to go to the Admin Section First.

The world received what they asked for - unprofessional programmers using PCs. No more top down with mentoring. Just shoot from the hip and hope something hits (works).

Hard to decide who was/is worse Walmart or Microsoft.
270S is offline  
Old 01-08-2017, 09:23 AM   #10
Senior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 881
Correction - Update. Spoke too soon. Log In still gets lost!!!. Have to keep logging in over and over - even after logging in successfully.

Close this, enough. I'll give up.

The problem appears to be only in IE, I will be forced to use either Chrome or Firefox for this forum. Some bug in Forum software & IE11.
270S is offline  
Old 01-08-2017, 09:49 AM   #11
Senior Member
 
BandJCarm's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Between Pickles Gap and Toad Suck, AR
Posts: 6,061
Folks still use IE??

Who knew?

LOL
__________________
"Next to prayer, fishing is the most personal relationship of man" Herbert Hoover
"American by Birth, Southern by the Grace of God"Lewis Grizzard

FROG AR-0019-242
2016 GMC Denali 3500Dually--2017 CC 36CKTS
BandJCarm is offline  
Old 01-08-2017, 10:02 AM   #12
Senior Member
 
Wobbles's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Southern, IL
Posts: 3,272
Quote:
Originally Posted by 270S View Post
Correction - Update. Spoke too soon. Log In still gets lost!!!. Have to keep logging in over and over - even after logging in successfully.

Close this, enough. I'll give up.

The problem appears to be only in IE, I will be forced to use either Chrome or Firefox for this forum. Some bug in Forum software & IE11.
I understand your frustration. Your last sentence here states that you have identified the issue is with IE. Your initial post was responded to by a site team member, Post #2, with a question asking what browser you were using.

Your post #7 may now seem to be a little over the top.
__________________
Bob & Michelle
2016 Ford F-250 Lariat 4x4
2017 Flagstaff Super Lite 526RLWS
Wobbles is offline  
Old 01-08-2017, 10:17 AM   #13
Senior Member
 
bubbles's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4,711
Quote:
Originally Posted by BandJCarm View Post
Folks still use IE??

Who knew?

LOL
I do for 20 years. If it ain't broke, don't fix it.
bubbles is offline  
Old 01-08-2017, 02:06 PM   #14
Senior Member
 
mike.t's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Norcal
Posts: 2,044
Is this Fred messing with us again? There are only two people i the world that have a problem with this forum. Fred and his alias.
__________________
2009 Ram 3500 Mega Cab
2018 Wilderness 2450FB

2014 Dodge Durango
"If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem"
mike.t is offline  
Old 01-08-2017, 02:09 PM   #15
Senior Member
 
mike.t's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Norcal
Posts: 2,044
Per 270S"i actually know what i am doing"
__________________
2009 Ram 3500 Mega Cab
2018 Wilderness 2450FB

2014 Dodge Durango
"If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem"
mike.t is offline  
Old 01-08-2017, 02:15 PM   #16
Senior Member
 
Wobbles's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Southern, IL
Posts: 3,272
Sybil?
__________________
Bob & Michelle
2016 Ford F-250 Lariat 4x4
2017 Flagstaff Super Lite 526RLWS
Wobbles is offline  
Old 01-08-2017, 02:47 PM   #17
Senior Member
 
BandJCarm's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Between Pickles Gap and Toad Suck, AR
Posts: 6,061
Quote:
Originally Posted by bubbles View Post
I do for 20 years. If it ain't broke, don't fix it.
Then you had one of the first. IE was introduced August 16, 1995. It is generally accepted to be the most highly susceptible browser to unwanted 'entry'. That's a fair country definition of broke, to me at least.

And that phrase is usually used to avoid change. A 'hole' is what a 'rut' aspires to become.

And I'm just a mean old curmudgeon anyway. I hate Windows. I just hate Macs even more! LOL
__________________
"Next to prayer, fishing is the most personal relationship of man" Herbert Hoover
"American by Birth, Southern by the Grace of God"Lewis Grizzard

FROG AR-0019-242
2016 GMC Denali 3500Dually--2017 CC 36CKTS
BandJCarm is offline  
Old 01-08-2017, 02:54 PM   #18
Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 81
Simple change makes things easy

Quote:
Originally Posted by 270s View Post
unable to log in again. this is a non-stop problem now. I have to log in to this thread and post, then i may go elsewhere on the forum. This started when the "security"? Changed.
thats hittin the nail on the head !......you are an "addressed member" fr forum sends it to you ! At your address ! If whoever runs this outfit sent it as email... Which it is ! All you have to do is " open it ! " .....just send it to us as email and wse can open it !
juice5 is offline  
Old 01-08-2017, 02:59 PM   #19
Newb
 
Join Date: Oct 2016
Location: Prineville
Posts: 84
I use IE11 and Chrome on all my pc's and laptops different OS's and don't have any login problems.
The only thing I have noticed since the update is with IE11 I get a popup that says Only Secure Content Is Displayed, doesn't happen using Chrome.
Stealth FQ2916 is offline  
Old 01-08-2017, 03:07 PM   #20
Senior Member
 
mike.t's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Norcal
Posts: 2,044
Stealth.1000s of members/guest have no issues either.
__________________

__________________
2009 Ram 3500 Mega Cab
2018 Wilderness 2450FB

2014 Dodge Durango
"If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem"
mike.t is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 05:04 AM.


×