Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2020, 07:49 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
2019 Isata 3 Running Lights

The running lights on my Isata 3 are not working. Turn signals and brake lights ok. I checked the fuse under driver seat, #10, good. Iíve looked at the fuse box schematic under front left dash but canít find one dealing with running lights, any suggestions?
__________________

DTRoyal is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2020, 08:18 PM   #2
Kanadian Kamper
 
kenandterry's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Prince Edward County, Ontario, Canada
Posts: 3,681
Quote:
Originally Posted by DTRoyal View Post
The running lights on my Isata 3 are not working. Turn signals and brake lights ok. I checked the fuse under driver seat, #10, good. Iíve looked at the fuse box schematic under front left dash but canít find one dealing with running lights, any suggestions?
You should have this moved to the Dynamax forum.
Someone with your same model should be able to help or, Brian from Dynamax himself.
Just ask the moderators to move it for you.
__________________

__________________

Ken and Terry
2010 Georgetown 330TS being pushed by our
2017 GMC Terrain toad (4 wheels down)
kenandterry is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2020, 08:46 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
FR Moderator, how do I have this tread moved to a Dynamax Form? Also can you send me a link to the Dynamax Form? Thank you Dennis
DTRoyal is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2020, 09:26 AM   #4
Site Team
 
Mr. Dan's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Grayson County, Texas
Posts: 13,893
Quote:
Originally Posted by DTRoyal View Post
FR Moderator, how do I have this tread moved to a Dynamax Form? Also can you send me a link to the Dynamax Form? Thank you Dennis
It's not really a Dynamax forum; it's a Dynamax sub-forum under the ForestRiverForums site. I'll move this thread to the Dynamax sub-forum. Our site software will send you a message with a pointer to the thread there. However, the way to find it yourself is to click on FORUMS at the top of the full site page and scroll down past MOTORHOMES to the Dynamax sub-forum.
__________________
SEARCH is your friend!
FR Wildcat 295RSX / GMC Sierra

Nights Camped: '13 = 49/'14 = 74/'15 = 74/'16 = 85/'17 = 110/'18 = 111/'19 = 86/'20 = 26; booked = 42
Mr. Dan is online now   Reply With Quote
Old 05-23-2020, 01:24 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 13
I have a 2016 Palomino truck camper purchased new. My turn signals, and brake lights, were not working on the camper. After hours of tracing wires, replacing fuses, volt meters and such, it turned out that my main camper plug in had jarred lose. Not by much, but just enough for a minor disconnect. Once fully pushed in I had lights. From now on I will look there first. It will save me hours of frustration and re-caulking seals.
Tahoe John is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2020, 07:35 PM   #6
Site Team
 
Mr. Dan's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Grayson County, Texas
Posts: 13,893
Quote:
Originally Posted by Tahoe John View Post
I have a 2016 Palomino truck camper purchased new. My turn signals, and brake lights, were not working on the camper. After hours of tracing wires, replacing fuses, volt meters and such, it turned out that my main camper plug in had jarred lose. Not by much, but just enough for a minor disconnect. Once fully pushed in I had lights. From now on I will look there first. It will save me hours of frustration and re-caulking seals.
His motor home wonít have a camper plug to plug in his truck.
__________________
SEARCH is your friend!
FR Wildcat 295RSX / GMC Sierra

Nights Camped: '13 = 49/'14 = 74/'15 = 74/'16 = 85/'17 = 110/'18 = 111/'19 = 86/'20 = 26; booked = 42
Mr. Dan is online now   Reply With Quote
Old 05-23-2020, 08:01 PM   #7
hhl
Senior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 187
I had the same issue, 2018 FW
In my case the fuse was also okay under the driver seat. Behind rear bumper next to water tank up in the frame there is a plug in relay in the wire bundle run.
Tested the relay and it was bad.
Replaced the relay and the running lights are working again.
In the picture you see the side of the fresh water tank next to truck frame and the relay. Factory zip tie is black.Click image for larger version

Name:	20200523_111147.jpeg
Views:	17
Size:	52.5 KB
ID:	229744
__________________

hhl is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
light

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 07:30 PM.


×